Sider

04.11.2014

Space. NK. Apothecary i Dublin

Photos: ladybird
Jeg er uhelbredelig når det kommer til beautyprodukter, jeg synes det er så gøy - beautyjunkie indeed! Derfor ble jeg superglad da jeg fant veldig mange av mine favorittmerker hos Space.NK Apothecary i Grafton Street i Dublin. Her hadde de merkere som Aesop, Becca, Claudalie, Bumble and Bumble, Diptyque, Laura Mercier, Kiehls, Oribe og masse mer!
Et must når du er i Dublin!

5 kommentarer :

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Hei. Flott blogg, inspirasjon og gode tips. Har ett spørsmål til hudpleie og håper du har muligheten til å svare, i og med at du har prøvd både Elixir og Exuviance. Jeg har uren hud og ønsker å prøve en av disse merkene. Håpet derfor du kunne gitt en tilbakemelding på hvilke du ville anbefalt og har mest positiv erfaring med. Hadde satt veldig stor pris på svar. Ha en forsatt fin Søndag.

- Cathrine

Ladybird sa...

Hei Cathrine! Tusen takk for så fine ord :-) Jeg har som du sier, prøvd begge merkene, og jeg er veldig glad i begge merkene. Men jeg holder kanskje en liten knapp på Exuviance. Jeg ville også anbefale deg en time hos en dyktig hudpleier før du kjøper produkter, slik at du får de rette produktene for deg, jeg kan virkelig anbefale Line hos Bislett Hudpleie, til dags dato den eneste hudpleieren jeg virkelig synes det er verdt pengene å gå til. Hun er rådyktig, ærlig og oppriktig interessert i at du skal få det beste resultatet! dessuten fører hun Exuviance, så hun kan gi deg riktig anbefalinger. Ønsker deg lykke til og håper du får bukt på problemet, å krangle med huden er slettes ikke gøy! (Pst! Vurder å kutt ut melk en måned og se om du ser forskjell på huden, melk kan være riktig så ille for huden!)

smil,
Ladybird

Unknown sa...

Vil bare takke så mye for tilbakemelding. Det satt jeg stor pris på. Takk for tips og gode råd. Jeg skal absolutt prøve å kutte ut melk en periode for å se om dette gjør en forskjell på huden. Ønsker deg en riktig god helg! :-)

-Cathrine

Ladybird sa...

Cathrine: Bare hyggelig, det er godt med tips fra noen som har testet de produktene man tenker på.

Du trenger ikke kutte melk i matvarer, men kutt melk som drikke og i latte og denslags, hvis noen av kvisene skyldes melk så vil du nok se en forbedring etter 1-2 uker. Men ha også tålmodighet med at ting tar tid, med en ny god hudpleierutine kan det gå måneder før man ser noe særlig bedring. Og har du ganske mye urenheter så anbefaler jeg å gå til hudpleier for rens i en periode, men sørg for å finne en som virkelig har stolthet for faget og kan gi deg gode råd og tips, ikke noen som bare klatter på noen masker og lar deg ligge der ;-)

Masse lykke til!

God helg!